0515 750 562

Vlieland avontuur, topper voor een bedrijfsuitje

vanaf/per persoon 85.00
  • Op avontuur

Omschrijving

Vlieland is één van de mooiste Waddeneilanden. Als je er met een heel snelle boot naar toe gaat ben je er zo maar. En op het eiland kun je allerlei leuke dingen gaan doen. Geweldig voor een bedrijfsuitje of een groepsuitje.

Zodra je voet al wal heb gezet, stap je op de fiets voor een verkenningstocht. Via het dorp ga je naar het Badhuys aan het strand. In het Badhuys, of op het terras wordt een heerlijke Vlielander lunch geserveerd.

Na de lunch staat de Vliehors Expres voor je klaar. Deze gigantische wagen brangt je naar de Sahara van West-Europa, of wel de Vliehors aan de westkant van het eiland. Zand, zand en nog eens zand. Mogelijk spot je onderweg nog zeehonden. Kijk wel uit voor laagvliegende straaljagers, want je passeert het militair oefenterrein. Het eindpunt is het reddingshuisje midden op de Vliehors.cDe chauffeur van de Vliehors Expres leidt je op een ludieke manier rond in het bijzondere Reddingshuisje. De meest vreemdsoortige strandvondsten zul je er tegenkomen.

Als de Vliehors Expres je weer heeft afgezet bij het Badhuys stap je op de fiets voor een toer door de duinen naar het dorp. En in het dorp zijn genoeg gezellige terrasjes en leuke winkels om daar nog even rond te kijken.17.00 uur De veerboot van Rederij Doeksen brengt je in ruim anderhalf uur weer terug naar Harlingen. Aan boord kun je wat drinken of eten. Of gewoon lekker genieten van het uitzicht.

Het Avontuur op Vlieland kun je op allerlei manier uitbreiden met bijvoorbeeld sportieve activiteiten, maar je kunt het ook combineren met een zakelijke meeting. Vlieland heeft daar uitstekende accommodaties voor. Laat je wensen weten en wij maken een voorstel voor je.