0515 750 562

Het boerenparcours voor de doeners

vanaf/per persoon 36.45
  • Friese dingen doen

Omschrijving

Als je voor een groepsuitje of bedrijfsuitje in Friesland bent en je bent geen Fries, dan is het boerenparcours een heel leuk uitje.

We gaan van start met een korte Inburgeringscursus Fries. En dan gaat het over vreemde Friese woorden, maar ook zeker gebruiken. Trek daarna de boerenkiel of overall maar aan, want we gaan het weiland in. 

Een cursus ‘Koemelken voor beginners’ is nou niet ‘direct een activiteit waar je aan denkt bij een leuk uitje. Maar als onderdeel van je groepsuitje van Frieslandevents.nl is het helemaal top. Net als het hooivork darten, het strobaal stapelen en het boerengolf.

Het boerenparcours speelt zich af bij en in een traditionele boerderij op het platteland van Friesland. De boerin ontvangt je met een onvervalste boerenborrel, of wel melk rechtstreeks van de koe.

Natuurlijk hebben we de boerenkiel of overall voor je klaarliggen. Ben je geïnteresseerd in het boerenleven, dan leidt de boer of boerin je graag even rond. Pas wel op voor de koeienvlaaien. Als afsluiting schenken we een originele boerenmelk-likeur. Friesland op zijn best!