0515 750 562

Beleef Sneek!

vanaf/per persoon 29.50
  • Stadstoer

Omschrijving

Maak een ondernemende tour door de leukste stad van Friesland: Sneek. Een echte ontdekkingstocht en leuk bedrijfsuitje of groepsuitje. 

Wist je bijvoorbeeld dat Sneek de allereerste C&A vestiging had. En dat de modieuze Gaastra kleding zijn oorsprong heeft in Snits, zoals Sneek in het Fries heet.

‘Beleef Sneek’ is in veel opzichten een tocht met verrassingen. Je komt in de karakteristieke Waterpoort en hoort de verhalen en anekdotes van de poortwachter. Je krijgt een rondleiding bij de beerenburgdistilleerderij Weduwe Joustra. En natuurlijk ga je de beerenburg proeven.

Na deze tour heeft het gezellige hart van Sneek geen geheimen meer. En weet je veel van de ondernemersgeest in Sneek. Maar er wordt ook een beroep gedaan op je inventiviteit en slimheid, want aan de hand van aanwijzingen moet je proberen de code van de kluis van Sneek te ontcijferen.

Voordat je overigens van start gaat, onderwerpen we je eerst aan een korte en ludieke inburgeringscursus Fries. Daarna ‘sil it heve’ (gaat het gebeuren).

Prijs: Vanaf € 29,50